Έκαναν ντου και τον συνέλαβαν για ναρκωτικά- Φουλ...εξοπλισμένος 40χρονος

Έκαναν ντου και τον συνέλαβαν για ναρκωτικά- Φουλ...εξοπλισμένος 40χρονος

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία 40χρονου κάτοικου Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε σε τσάντα, ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη, συνολικού βάρους 80 γραμμαρίων, καθώς επίσης ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο 40χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια καθώς επίσης για παράνομη χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκτελεστικό Γραφείο ΔΗΣΥ: Υιοθετήθηκε η εισήγηση για τον Νίκο Σύκα – Πότε συνεδριάζει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος

Εκτελεστικό Γραφείο ΔΗΣΥ: Υιοθετήθηκε η εισήγηση για τον Νίκο Σύκα – Πότε συνεδριάζει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος

Το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού συνήλθε εκτάκτως σήμερα το πρωί και υιοθέτησε την εισήγηση της Προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, σχετικά με τον βουλευτή Νίκο Σύκα, εναντίον του οποίου εκκρεμεί καταγγελία για φερόμενο ξυλοδαρμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE