Ξεφεύγει επικίνδυνα ο Ερντογάν: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα όπως το άνοιγμα των Βαρωσίων»

Ξεφεύγει επικίνδυνα ο Ερντογάν: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα όπως το άνοιγμα των Βαρωσίων»

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα όπως το άνοιγμα των Βαρωσίων, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε ομιλία του στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ότι “προστατεύοντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στη Μεσόγειο, υποστηρίξαμε τα βήματα που έκαναν οι Τουρκοκύπριοι αδελφοί μας προς μια λύση δύο κρατών”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι “έχουμε κάνει βήματα σε πολλούς τομείς, ιδίως το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων και θα συνεχίσουμε να κάνουμε”.

(ΚΥΠΕ/ΑΑ/ΜΚ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE