Ξεφεύγει επικίνδυνα ο Ερντογάν: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα όπως το άνοιγμα των Βαρωσίων»

Ξεφεύγει επικίνδυνα ο Ερντογάν: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα όπως το άνοιγμα των Βαρωσίων»

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα όπως το άνοιγμα των Βαρωσίων, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε ομιλία του στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ότι “προστατεύοντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στη Μεσόγειο, υποστηρίξαμε τα βήματα που έκαναν οι Τουρκοκύπριοι αδελφοί μας προς μια λύση δύο κρατών”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι “έχουμε κάνει βήματα σε πολλούς τομείς, ιδίως το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων και θα συνεχίσουμε να κάνουμε”.

(ΚΥΠΕ/ΑΑ/ΜΚ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE