ΠΑΦΟΣ: Τα «έτσουξαν» και έπιασαν τιμόνι- Τους έπιασαν σε συντονισμένη επιχείρηση

ΠΑΦΟΣ: Τα «έτσουξαν» και έπιασαν τιμόνι- Τους έπιασαν σε συντονισμένη επιχείρηση

Πέντε οδηγοί εντοπίστηκαν από μέλη της Τροχαίας Πάφου να οδηγούν τα οχήματα τους υπό την επήρεια αλκοόλ, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης για την πρόληψη της παραβατικότητας και των οδικών τροχαίων συγκρούσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Στην διάρκεια της νύκτας, μέλη της Τροχαίας Πάφου διενήργησαν ελέγχους οχημάτων και οδηγών και προέβησαν σε 15 καταγγελίες για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Πέντε από αυτές αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

 Εξάλλου,  σύμφωνα με την Αστυνομία, σε επιχείρηση μελών του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (ΟΠΕ)  της  αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και του Αρχηγείου Αστυνομίας στο πλαίσιο επιχείρησης για τον ηλεκτρονικό τζόγο κατασχέθηκαν 10 παιγνιομηχανήματα, τα οποία περιείχαν το χρηματικό ποσό των 151 ευρώ. Εναντίον του 30χρονου υπεύθυνου του υποστατικού στην Πάφο αναμένεται να σχηματιστεί φάκελλος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Νέα πολιτική κινητικότητα και έντονες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί  το άρθρο γνώμης της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, το οποίο αναφέρεται στην ανάγκη προόδου στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) και αφήνει να εννοηθεί ότι χωρίς απτά βήματα δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συνέχεια στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE