ΠΑΦΟΣ: Τα «έτσουξαν» και έπιασαν τιμόνι- Τους έπιασαν σε συντονισμένη επιχείρηση

ΠΑΦΟΣ: Τα «έτσουξαν» και έπιασαν τιμόνι- Τους έπιασαν σε συντονισμένη επιχείρηση

Πέντε οδηγοί εντοπίστηκαν από μέλη της Τροχαίας Πάφου να οδηγούν τα οχήματα τους υπό την επήρεια αλκοόλ, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης για την πρόληψη της παραβατικότητας και των οδικών τροχαίων συγκρούσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Στην διάρκεια της νύκτας, μέλη της Τροχαίας Πάφου διενήργησαν ελέγχους οχημάτων και οδηγών και προέβησαν σε 15 καταγγελίες για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Πέντε από αυτές αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

 Εξάλλου,  σύμφωνα με την Αστυνομία, σε επιχείρηση μελών του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (ΟΠΕ)  της  αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και του Αρχηγείου Αστυνομίας στο πλαίσιο επιχείρησης για τον ηλεκτρονικό τζόγο κατασχέθηκαν 10 παιγνιομηχανήματα, τα οποία περιείχαν το χρηματικό ποσό των 151 ευρώ. Εναντίον του 30χρονου υπεύθυνου του υποστατικού στην Πάφο αναμένεται να σχηματιστεί φάκελλος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE