Κατερίνα Ζαρίφη: Εχω κάνει σεξ στην εφορία, είχα νευριάσει από το πρόστιμο

Κατερίνα Ζαρίφη: Εχω κάνει σεξ στην εφορία, είχα νευριάσει από το πρόστιμο

Σε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA «Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε ανοικτά για όλα, για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

Αναφέρθηκε στην ερωτική της ζωή αποκαλύπτοντας ότι έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν σύντροφό της. «Δεν έχω ψάξει κινητό, έχω μιλήσει σε κοπέλες που τον διεκδικούσαν, έχω μετρήσει likes» είπε χαρακτηριστικά. Εντύπωση προκάλεσε η εκμυστήρευσή της ότι έχει «συνερευθεί ερωτικά στην εφορία». Και σύμπλήρωσε «Ήταν τα νεύρα, ήταν το πρόστιμο; Μας βγήκε».

Επίσης μίλησε για την κριτική που έχει υποστεί σημειώνοντας ότι «Το έχω “φάει’ το ξύλο μου κατά τη διάρκεια των χρόνων μου από άλλες εκπομπές. Θυμάμαι πέντε τελάρα και τρεις ανθρώπους να μας βρίζουν», σημειώνοντας ότι: «Δεν στέκομαι αν είπαν για τα κιλά, το ύψος ή τον πισινό μου. Τότε οι γονείς μου ήταν ενοχλημένοι».


Επίσης, έκανε λόγο ότι την ενοχλεί το «αδυνάτισες, αδυνάτισες» που της λένε, όπως την ενοχλεί εάν πάχυνε.

Η Κατερίνα δήλωσε ακόμα ότι αν έπρεπε να αλλάξει κάτι σε εκείνη, «θα άλλαζα την ανικανότητά μου να λέω όχι», ενώ θα ήθελε να έχει περισσότερα μαλλιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE