Παιδάκι 2,5 χρονών εντοπίστηκε να περπατά μόνο του στη Λευκωσία – Έρευνες εντοπισμού της οικογένειάς του

Παιδάκι 2,5 χρονών εντοπίστηκε να περπατά μόνο του στη Λευκωσία – Έρευνες εντοπισμού της οικογένειάς του

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό ενός παιδιού 2,5 περίπου ετών, το οποίο περιφερόταν μόνο του σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Το εν λόγω παιδί εντοπίστηκε από πολίτη, ενώ το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στις 17:00 το απόγευμα.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το Γραφείο Ευημερίας, ωστόσο δεν έχει γίνει καμία καταγγελία για εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστεί ο κηδεμόνας του ανήλικου, ενώ το παιδάκι είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE