Τραγωδία στη Λάρνακα - 32χρονη απανθρακώθηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο

Τραγωδία στη Λάρνακα - 32χρονη απανθρακώθηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή της η Έλενα Κυριάκου, 32 ετών, από τα Λειβάδια Λάρνακας.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 12.15π.μ. σήμερα, στο δρόμο Τερσεφάνου (δρόμος σκοπευτηρίου) όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, η 32χρονη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει αρχικά σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Από την πρόσκρουση η οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά της, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή. Κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα και απεγκλώβισαν την 32χρονη. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.    

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE