ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τραγωδία στη Λάρνακα - 32χρονη απανθρακώθηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο

Τραγωδία στη Λάρνακα - 32χρονη απανθρακώθηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή της η Έλενα Κυριάκου, 32 ετών, από τα Λειβάδια Λάρνακας.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 12.15π.μ. σήμερα, στο δρόμο Τερσεφάνου (δρόμος σκοπευτηρίου) όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, η 32χρονη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει αρχικά σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Από την πρόσκρουση η οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά της, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή. Κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα και απεγκλώβισαν την 32χρονη. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.    

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top