Τραγωδία στη Λάρνακα - 32χρονη απανθρακώθηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο

Τραγωδία στη Λάρνακα - 32χρονη απανθρακώθηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή της η Έλενα Κυριάκου, 32 ετών, από τα Λειβάδια Λάρνακας.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 12.15π.μ. σήμερα, στο δρόμο Τερσεφάνου (δρόμος σκοπευτηρίου) όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, η 32χρονη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει αρχικά σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Από την πρόσκρουση η οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά της, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή. Κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα και απεγκλώβισαν την 32χρονη. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.    

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.