«Ο γάρος της ημέρας»: Έκαναν το parking δικό τους – «Έκλεισαν» και τις δύο κατευθύνσεις σε υπόγειο parking – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Έκαναν το parking δικό τους – «Έκλεισαν» και τις δύο κατευθύνσεις σε υπόγειο parking – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι αναρτήσεις στο Facebook στη σελίδα «ο γάρος της ημέρας», παίρνουν φωτιά αφού καθημερινά, αγανακτισμένοι πολίτες ανεβάζουν φωτογραφίες αλλά και σχόλια για τα όσα διαδραματίζονται στους δρόμους και στους χώρους στάθμευσης.  

Αυτή τη φορά, την τιμητική του είχε το καινούριο Mall στη Λάρνακα, το Metropolis Mall. Δύο αυτοκίνητα έκλεισαν και τις δύο κατευθύνσεις στο υπόγειο parking με αποτέλεσμα να προκαλούν τον θυμό στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, και με το δίκαιο τους.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE