«Ο γάρος της ημέρας»: Έκαναν το parking δικό τους – «Έκλεισαν» και τις δύο κατευθύνσεις σε υπόγειο parking – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Έκαναν το parking δικό τους – «Έκλεισαν» και τις δύο κατευθύνσεις σε υπόγειο parking – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι αναρτήσεις στο Facebook στη σελίδα «ο γάρος της ημέρας», παίρνουν φωτιά αφού καθημερινά, αγανακτισμένοι πολίτες ανεβάζουν φωτογραφίες αλλά και σχόλια για τα όσα διαδραματίζονται στους δρόμους και στους χώρους στάθμευσης.  

Αυτή τη φορά, την τιμητική του είχε το καινούριο Mall στη Λάρνακα, το Metropolis Mall. Δύο αυτοκίνητα έκλεισαν και τις δύο κατευθύνσεις στο υπόγειο parking με αποτέλεσμα να προκαλούν τον θυμό στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, και με το δίκαιο τους.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE