«Εδώ πωλείται κόκα στη μισή τιμή» Η ταμπέλα σε μαγαζί στην Αγία Νάπα που τους αφήνει όλους άναυδους (Βίντεο)

«Εδώ πωλείται κόκα στη μισή τιμή» Η ταμπέλα σε μαγαζί στην Αγία Νάπα που τους αφήνει όλους άναυδους (Βίντεο)

Στη Λερναία Ύδρα των ναρκωτικών έχουν φυτρώσει κι’ άλλα κεφάλια καταγγέλλουν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της νύχτας, οι οποίοι έχουν απηυδήσει παρακολουθώντας τις κινήσεις κυκλωμάτων εμπόρων ναρκωτικών, που αυξάνουν τα κέρδη τους χρόνο με το χρόνο.

Το πρόβλημα έχει διευρυνθεί, σύμφωνα με τις καταγγελίες καλά γνωριζόντων στο Tothemaonline.com, οι οποίοι επισημαίνουν ότι κάποιοι κλείνουν τα μάτια, ώστε να μπορούν να δρουν ανενόχλητα τα κυκλώματα που πωλούν τον αργό θάνατο σε παιδιά.

Στην Αγία Νάπα, επιχειρηματίας θέλοντας να υποδείξει το μέγεθος του προβλήματος αποφάσισε να αναρτήσει τις τελευταίες δύο σεζόν μία ταμπέλα, στην οποία αναγράφονται τρία έξυπνα μηνύματα.

Το πρώτο μήνυμα έρχεται με μία δόση ειρωνείας, αφού αναφέρει ότι στο μαγαζί πωλείται «κόκα», στη μισή τιμή, δηλαδή κοκα – κόλα και όχι η παράνομη ουσία, όπως συμβαίνει σε άλλους χώρους.

Στο δεύτερο μήνυμα, υπενθυμίζει σε όσους φτάνουν στην Αγία Νάπα για διακοπές ότι η χρήση και πώληση ναρκωτικών στην Κύπρο μπορεί σε οδηγήσει στις φυλακές για διακοπές, ενώ στο τρίτο μήνυμα παροτρύνει όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα ναρκωτικά να αποτείνονται στη γραμμή βοήθειας, 1498.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE