ΠΡΟΣΟΧΗ: Ώρες αγωνίας για 14χρονη που ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ώρες αγωνίας για 14χρονη που ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Μαριάννας Αχμέτ, 14 ετών, η οποία απουσιάζει από χθες το απόγευμα, από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία.    

Η 14χρονη περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο τζιν και μαύρη φανέλα.   

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE