Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε ποιοι παίκτες από το J2US νοσούν από κορωνοϊό

Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε ποιοι παίκτες από το J2US νοσούν από κορωνοϊό

Στον αέρα του Happy Day βγήκε σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε για το προχθεσινό live του J2US, αλλά και τα κρούσματα κοροναϊού που έχουν βρεθεί στο show

«Δεν ήταν κανονικό live γιατί έλειπαν κάποια ζευγάρια λόγω της κατάστασης με τον κοροναϊό, οπότε υπήρχε μια αναστάτωση και σε εμάς. Παρ’ όλα αυτά, επειδή το J2US είναι ένα πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ, διασκέδασα κι εγώ και νομίζω και οι τηλεθεατές», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Νίκος Κοκλώνης πρόσθεσε: «Αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι το ίδιο show, θα επικεντρωθούμε στο διαγωνιστικό, ελπίζω και εύχομαι να είναι όλα τα ζευγάρια καλά. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε αποχώρηση».

Ο Νίκος Κοκλώνης, μάλιστα, αποκάλυψε πως και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου νοσεί από κοροναϊό: «Η Ιωάννα, όμως, δεν έχει κοροναϊό, αλλά για προληπτικούς λόγους δεν τη φέραμε στο show.

«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου νοσεί, το είπα εγώ. Η Ιωάννα Τούνη δεν έχει αλλά για προληπτικούς λόγους δεν ήρθε στο σόου», ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής του J2US.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE