ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Για 8 μέρες στο κελί ο καθηγητής τέχνης για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης μαθήτριας – Με παρελθόν στις Αρχές ο ύποπτος

Για 8 μέρες στο κελί ο καθηγητής τέχνης για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης μαθήτριας – Με παρελθόν στις Αρχές ο ύποπτος

Στην έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του ύποπτου καθηγητή για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης προχώρησε σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανακριτές της υπόθεσης ζήτησαν όπως ο ύποπτος κρατηθεί για οκτώ ημέρες για σκοπούς έρευνας της υπόθεσης με το Δικαστήριο να εγκρίνει το αίτημα τους.

Υπενθυμίζουμε ότι γονείς 14χρονης μαθήτριας κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι ο καθηγητής τέχνης προχώρησε σε σεξουαλική κακοποίηση της κόρης τους, με τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας να εκδίδουν ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια να περνάνε χειροπέδες στον ύποπτο εκπαιδευτικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω εκπαιδευτικός είχε και παλαιότερες υποθέσεις στην Αστυνομία παρόμοιας φύσεως κάτι που εξετάζεται από τις Αρχές ενώ αναμένεται να ληφθούν σειρά καταθέσεων έτσι ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο στοιχειοθετείτε υπόθεση εναντίον του.

Σε αναφορές του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου για την υπόθεση τόνισε ότι η ανήλικη θα δώσει κατάθεση σε ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας όπως ακολουθείται σε όλες τις υποθέσεις που αφορούν ανήλικα πρόσωπα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top