Έγινε η υιοθεσία του πρώτου πάρκου στον δήμο Στροβόλου

Έγινε η υιοθεσία του πρώτου πάρκου στον δήμο Στροβόλου

Το πάρκο Ιαλυσού, παρά την οδό Κροίσου στον Στρόβολο υιοθετήθηκε από την εταιρεία FML Ship Management Ltd., στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθετήστε ένα πάρκο/Adopt a park» του Δήμου Στροβόλου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Στροβόλου, το πάρκο Ιαλυσού είναι το πρώτο πάρκο στον δήμο, που υιοθετήθηκε από ιδιωτική εταιρεία, στο πλαίσιο του προγράμματος «Yιοθετήστε ένα πάρκο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE