Έγινε η υιοθεσία του πρώτου πάρκου στον δήμο Στροβόλου

Έγινε η υιοθεσία του πρώτου πάρκου στον δήμο Στροβόλου

Το πάρκο Ιαλυσού, παρά την οδό Κροίσου στον Στρόβολο υιοθετήθηκε από την εταιρεία FML Ship Management Ltd., στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθετήστε ένα πάρκο/Adopt a park» του Δήμου Στροβόλου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Στροβόλου, το πάρκο Ιαλυσού είναι το πρώτο πάρκο στον δήμο, που υιοθετήθηκε από ιδιωτική εταιρεία, στο πλαίσιο του προγράμματος «Yιοθετήστε ένα πάρκο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE