Έγινε η υιοθεσία του πρώτου πάρκου στον δήμο Στροβόλου

Έγινε η υιοθεσία του πρώτου πάρκου στον δήμο Στροβόλου

Το πάρκο Ιαλυσού, παρά την οδό Κροίσου στον Στρόβολο υιοθετήθηκε από την εταιρεία FML Ship Management Ltd., στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθετήστε ένα πάρκο/Adopt a park» του Δήμου Στροβόλου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Στροβόλου, το πάρκο Ιαλυσού είναι το πρώτο πάρκο στον δήμο, που υιοθετήθηκε από ιδιωτική εταιρεία, στο πλαίσιο του προγράμματος «Yιοθετήστε ένα πάρκο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE