ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : 14χρόνη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με βαριά πνευμονία

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : 14χρόνη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με βαριά πνευμονία

Οι γονείς είχαν νοσήσει και οι ίδιοι το προηγούμενο διάστημα - Δεν έχουν εμβολιαστεί.


Ο κορωνοϊός έχει προσβάλει ένα 14χρονο κορίτσι από τη Δράμα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται με βαριά πνευμονία στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 14χρονη βρίσκεται αυτή την στιγμή σε απλή κλίνη Covid-19, καθώς δεν έχει κριθεί αναγκαίο να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι γονείς είχαν νοσήσει και οι ίδιοι το προηγούμενο διάστημα, αλλά ξεπέρασαν τη νόσο, ενώ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά της Covid. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι αφού κάθε μέρα που περνάει χρειάζεται λιγότερο οξυγόνο. Η 14χρονη έχει άλλα τρία αδέρφια.

Σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο 14χρονη από τη Δράμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE