ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : 14χρόνη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με βαριά πνευμονία

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : 14χρόνη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με βαριά πνευμονία

Οι γονείς είχαν νοσήσει και οι ίδιοι το προηγούμενο διάστημα - Δεν έχουν εμβολιαστεί.


Ο κορωνοϊός έχει προσβάλει ένα 14χρονο κορίτσι από τη Δράμα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται με βαριά πνευμονία στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 14χρονη βρίσκεται αυτή την στιγμή σε απλή κλίνη Covid-19, καθώς δεν έχει κριθεί αναγκαίο να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι γονείς είχαν νοσήσει και οι ίδιοι το προηγούμενο διάστημα, αλλά ξεπέρασαν τη νόσο, ενώ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά της Covid. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι αφού κάθε μέρα που περνάει χρειάζεται λιγότερο οξυγόνο. Η 14χρονη έχει άλλα τρία αδέρφια.

Σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο 14χρονη από τη Δράμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE