Στην ατζέντα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τα Pandora Papers

Στην ατζέντα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τα Pandora Papers

Το ζήτημα που προέκυψε μετά τη δημοσιοποίηση από διεθνή ΜΜΕ των «Pandora Papers» θα συζητήσει η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στο Στρασβούργο, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, πρώτη ημέρα της Ολομέλειας.

 
Κατά τη συζήτηση η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης θα κληθούν να τοποθετηθούν εκπρόσωπος του Συμβουλίου και εκπρόσωπος της Κομισιόν.
 
Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι το πώς οι τελευταίες αποκαλύψεις επηρεάζουν τις ενέργειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής.
 
Όπως σημειώνεται, θα ακολουθήσει συζήτηση και ψηφοφορία για ψήφισμα του Κοινοβουλίου κατά την επόμενη Ολομέλεια, που θα λάβει χώρα αργότερα αυτόν τον μήνα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE