Έπιασε τιμόνι μεθυσμένη και προκάλεσε τροχαίο – Στο Δικαστήριο 24χρονη οδηγός

Έπιασε τιμόνι μεθυσμένη και προκάλεσε τροχαίο – Στο Δικαστήριο 24χρονη οδηγός

Γύρω στις 3.15 χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη σε περιοχή της Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου, σύμφωνα με την πορεία της.

Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ στην 24χρονη οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 133μg αντί 22μg.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.