Έπιασε τιμόνι μεθυσμένη και προκάλεσε τροχαίο – Στο Δικαστήριο 24χρονη οδηγός

Έπιασε τιμόνι μεθυσμένη και προκάλεσε τροχαίο – Στο Δικαστήριο 24χρονη οδηγός

Γύρω στις 3.15 χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη σε περιοχή της Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου, σύμφωνα με την πορεία της.

Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ στην 24χρονη οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 133μg αντί 22μg.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE