Έπιασε τιμόνι μεθυσμένη και προκάλεσε τροχαίο – Στο Δικαστήριο 24χρονη οδηγός

Έπιασε τιμόνι μεθυσμένη και προκάλεσε τροχαίο – Στο Δικαστήριο 24χρονη οδηγός

Γύρω στις 3.15 χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη σε περιοχή της Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου, σύμφωνα με την πορεία της.

Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ στην 24χρονη οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 133μg αντί 22μg.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.