Έπιασε τιμόνι μεθυσμένη και προκάλεσε τροχαίο – Στο Δικαστήριο 24χρονη οδηγός

Έπιασε τιμόνι μεθυσμένη και προκάλεσε τροχαίο – Στο Δικαστήριο 24χρονη οδηγός

Γύρω στις 3.15 χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη σε περιοχή της Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου, σύμφωνα με την πορεία της.

Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ στην 24χρονη οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 133μg αντί 22μg.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.