Συνάντηση Αβέρωφ - Πρέσβειρας Αυστρίας: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

 Συνάντηση Αβέρωφ - Πρέσβειρας Αυστρίας: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό ήταν στο επίκεντρο σημερινής συνάντησης του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου με την Πρέσβειρα της Αυστρίας Dorothea Auer.


Ανακοίνωση του ΔΗΣΥ αναφέρει ότι δίνοντας συνέχεια στον κύκλο των επαφών του με Πρέσβεις, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου συναντήθηκε σήμερα με τη νέα Πρέσβειρα της Αυστρίας στην Κύπρο, Dorothea Auer, στην παρουσία και του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου Γιώργου Χατζηγεωργίου.

«Οι εξελίξεις στο Κυπριακό βρέθηκαν στο επίκεντρο και αυτής της συνάντησης του Προέδρου Νεοφύτου ενώ επίσης συζητήθηκαν και οι προοπτικές για την περαιτέρω οικονομική συνεργασία μεταξύ των χωρών μας», προστίθεται.

Καταλήγοντας στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, Αυστρία και Κύπρος διατηρούν διαχρονικά στενούς δεσμούς με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την πρόοδο των λαών των δυο χωρών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE