Συνάντηση Αβέρωφ - Πρέσβειρας Αυστρίας: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

 Συνάντηση Αβέρωφ - Πρέσβειρας Αυστρίας: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό ήταν στο επίκεντρο σημερινής συνάντησης του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου με την Πρέσβειρα της Αυστρίας Dorothea Auer.


Ανακοίνωση του ΔΗΣΥ αναφέρει ότι δίνοντας συνέχεια στον κύκλο των επαφών του με Πρέσβεις, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου συναντήθηκε σήμερα με τη νέα Πρέσβειρα της Αυστρίας στην Κύπρο, Dorothea Auer, στην παρουσία και του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου Γιώργου Χατζηγεωργίου.

«Οι εξελίξεις στο Κυπριακό βρέθηκαν στο επίκεντρο και αυτής της συνάντησης του Προέδρου Νεοφύτου ενώ επίσης συζητήθηκαν και οι προοπτικές για την περαιτέρω οικονομική συνεργασία μεταξύ των χωρών μας», προστίθεται.

Καταλήγοντας στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, Αυστρία και Κύπρος διατηρούν διαχρονικά στενούς δεσμούς με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την πρόοδο των λαών των δυο χωρών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE