Συναγερμός στη Γαλλία: Κρατούν ομήρους σε φυλακή – Ένας τραυματίας

Συναγερμός στη Γαλλία: Κρατούν ομήρους σε φυλακή – Ένας τραυματίας

Σε εξέλιξη είναι κατάσταση ομηρίας σε γαλλική φυλακή.

Δύο φύλακες κρατούνται όμηροι, με τον έναν από αυτούς να έχει τραυματιστεί, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας κρατούμενος σε σωφρονιστικό ίδρυμα στην περιοχή Condé-sur-Sarthe επιτέθηκε σε δύο φύλακες. Αφού τραυμάτισε τον έναν στο μάτι, πήρε και τους δύο όμηρους μέσα στο κελί του.

Μέσα Ενημέρωσης, μεταδίδουν ότι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των δύο ανδρών από το προσωπικό της φυλακής.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι πριν από τον διορισμό του Ηλία Αναγνωστόπουλου στην ομάδα των ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών, υπήρξε επικοινωνία με την Αρχή κατά της Διαφθοράς, η οποία επιβεβαίωσε πως δεν υφίσταται οποιοδήποτε κώλυμα ή πρόβλημα σχετικά με την επιλογή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE