Συναγερμός στη Γαλλία: Κρατούν ομήρους σε φυλακή – Ένας τραυματίας

Συναγερμός στη Γαλλία: Κρατούν ομήρους σε φυλακή – Ένας τραυματίας

Σε εξέλιξη είναι κατάσταση ομηρίας σε γαλλική φυλακή.

Δύο φύλακες κρατούνται όμηροι, με τον έναν από αυτούς να έχει τραυματιστεί, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας κρατούμενος σε σωφρονιστικό ίδρυμα στην περιοχή Condé-sur-Sarthe επιτέθηκε σε δύο φύλακες. Αφού τραυμάτισε τον έναν στο μάτι, πήρε και τους δύο όμηρους μέσα στο κελί του.

Μέσα Ενημέρωσης, μεταδίδουν ότι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των δύο ανδρών από το προσωπικό της φυλακής.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE