Συναγερμός στη Γαλλία: Κρατούν ομήρους σε φυλακή – Ένας τραυματίας

Συναγερμός στη Γαλλία: Κρατούν ομήρους σε φυλακή – Ένας τραυματίας

Σε εξέλιξη είναι κατάσταση ομηρίας σε γαλλική φυλακή.

Δύο φύλακες κρατούνται όμηροι, με τον έναν από αυτούς να έχει τραυματιστεί, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας κρατούμενος σε σωφρονιστικό ίδρυμα στην περιοχή Condé-sur-Sarthe επιτέθηκε σε δύο φύλακες. Αφού τραυμάτισε τον έναν στο μάτι, πήρε και τους δύο όμηρους μέσα στο κελί του.

Μέσα Ενημέρωσης, μεταδίδουν ότι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των δύο ανδρών από το προσωπικό της φυλακής.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE