Υπό κράτηση δυο πρόσωπα για υπόθεση κατοχής κλοπιμαίων στη Λεμεσό

Υπό κράτηση δυο πρόσωπα για υπόθεση κατοχής κλοπιμαίων στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 31χρονου και 26χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν τα ξημερώματα για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας και παράνομης κατοχής περιουσίας.

               
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 5.30 το πρωί, το όχημα που επέβαιναν οι δυο ύποπτοι και το οποίο είχε καλυμμένη την μπροστινή πινακίδα, ανακόπηκε από περίπολα σε δρόμο της Λεμεσού.
 
Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένας καταλύτης συστήματος εξάτμισης, ο οποίος έφερε σημάδια κοπής, καθώς και δύο ανυψωτικοί κρίκοι, δύο ηλεκτρικά πριόνια, δύο λεπίδες μετάλλου και αριθμός άλλων εργαλείων.
               
Εναντίον των δύο υπόπτων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ το πρωί οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την τριήμερη προσωποκράτηση τους.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ : Θα θέσει ζήτημα για τους 5 Ε/κ στον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Το μήνυμα του στον Λευκό Οίκο

ΠτΔ : Θα θέσει ζήτημα για τους 5 Ε/κ στον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Το μήνυμα του στον Λευκό Οίκο

Οι προσπάθειες μας σε σχέση με το θέμα της παράνομης κράτησης πέντε Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα επικεντρώνονται προς την κατεύθυνση της Τουρκίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.