Η Θάλεια Ματίκα απαντά για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη – «Αρρωστήσαμε, πάθαμε σοκ»

Η Θάλεια Ματίκα απαντά για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη – «Αρρωστήσαμε, πάθαμε σοκ»

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Θάλεια Ματίκα, η οποία απάντησε και για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη.

Καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. Ένας από τους κατηγορούμενους, ο Πέτρος Φιλιππίδης, είναι κουμπάρος σας. Σας έχει στοιχίσει όλο αυτό;

Θέλω να πω καταρχάς ότι με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε χαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εννιά για την ακρίβεια, για προσωπικούς λόγους, που δεν θα ήθελα να αναφερθούν δημόσια. Από εκεί και πέρα όταν άρχισαν να βγαίνουν αυτές οι καταγγελίες μέσα στην καραντίνα, μας επηρέασε πάρα πολύ, αρρωστήσαμε. Περάσαμε δύο μήνες σε κατάσταση σοκ.

Ναι μεν ξέραμε ποιοι άνθρωποι ήταν κακότροποι στο χώρο, αλλά στο πού έφτασε όλο αυτό, πραγματικά, εμένα προσωπικά δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Σε κάθε περίπτωση το να είναι προφυλακισμένοι για τόσο βαριά και σοβαρά αδικήματα δύο άνθρωποι που γνωρίζεις πραγματικά τι να πεις;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.