Η Θάλεια Ματίκα απαντά για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη – «Αρρωστήσαμε, πάθαμε σοκ»

Η Θάλεια Ματίκα απαντά για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη – «Αρρωστήσαμε, πάθαμε σοκ»

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Θάλεια Ματίκα, η οποία απάντησε και για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη.

Καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. Ένας από τους κατηγορούμενους, ο Πέτρος Φιλιππίδης, είναι κουμπάρος σας. Σας έχει στοιχίσει όλο αυτό;

Θέλω να πω καταρχάς ότι με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε χαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εννιά για την ακρίβεια, για προσωπικούς λόγους, που δεν θα ήθελα να αναφερθούν δημόσια. Από εκεί και πέρα όταν άρχισαν να βγαίνουν αυτές οι καταγγελίες μέσα στην καραντίνα, μας επηρέασε πάρα πολύ, αρρωστήσαμε. Περάσαμε δύο μήνες σε κατάσταση σοκ.

Ναι μεν ξέραμε ποιοι άνθρωποι ήταν κακότροποι στο χώρο, αλλά στο πού έφτασε όλο αυτό, πραγματικά, εμένα προσωπικά δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Σε κάθε περίπτωση το να είναι προφυλακισμένοι για τόσο βαριά και σοβαρά αδικήματα δύο άνθρωποι που γνωρίζεις πραγματικά τι να πεις;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE