Τα είπαν για Κυπριακό και Ανατολική Μεσόγειο Χριστοδουλίδης και ΥΠΕΞ Γαλλίας

Τα είπαν για Κυπριακό και Ανατολική Μεσόγειο Χριστοδουλίδης και ΥΠΕΞ Γαλλίας

Οι προτεραιότητες της Γαλλικής Προεδρίας της ΕΕ, το Κυπριακό και οι προκλήσεις στην ΑΟΖ ήταν στην ατζέντα της συνάντησης που είχε χθες ο ΥΠΕΞ Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρέσβη της Γαλλίας Σαλίνα Γκρενέτ Καταλάνο.


Σε ανάρτησή της στο twiiter έγραψε ότι είχε μια παραγωγική συνάντηση με τον κ. Χριστοδουλίδη με επίκεντρο τις προτεραιότητες της Γαλλικής Προεδρίας δηλαδή  στρατηγική αυτονομία, κλίμα, ψηφιακή τεχνολογία, μετανάστευση, υγεία.


"Κοινό όραμα για μια φιλόδοξη ατζέντα. Συζητήσαμε επίσης τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό", ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα οι εξελίξεις στο Κυπριακό, όχι ο ανασχηματισμός» - Αιχμές για στελέχη του ΔΗΣΥ

ΠτΔ: «Προτεραιότητα οι εξελίξεις στο Κυπριακό, όχι ο ανασχηματισμός» - Αιχμές για στελέχη του ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επανέλαβε ότι οι αποφάσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης δεν προαναγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE