Φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα άνδρα στην Λευκωσία – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα άνδρα στην Λευκωσία – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Σε εξέλιξη από τις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου βρίσκονται οι έρευνες στην Οδό Δασουπόλεως μετά τον εντοπισμό πτώματος.

 Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες του ThemaOnline, το πτώμα άνδρα βρίσκεται σε υπόγεια ράμπα πολυκατοικίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται ήδη ιατροδικαστές για αυτοψία στην σκηνή.

 

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από τις Αρχές. Στο παρόν στάδιο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ενώ από τις έρευνες θα διαπιστωθεί η ταυτότητα της σορού και τα αίτια θανάτου του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE