Η απάντηση του Χάρη Γεωργιάδη για τις Προεδρικές - «Ο Αβέρωφ ως πρόεδρος του ΔΗΣΥ έχει τον πρώτο λόγο» -ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του Χάρη Γεωργιάδη για τις Προεδρικές - «Ο Αβέρωφ ως πρόεδρος του ΔΗΣΥ έχει τον πρώτο λόγο» -ΒΙΝΤΕΟ

«Θεωρώ ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει τον πρώτο λόγο ως Πρόεδρος του κόμματος για τις επόμενες Προεδρικές εκλογές», ανέφερε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης.

Όντας φιλοξενούμενος στο «Πρωτοσέλιδο», αναφέρθηκε στα διάφορα σενάρια που θέλουν τον Αβέρωφ Νεοφύτου να κατεβαίνει ως υποψήφιος.

Έπειτα πρόσθεσε πως «δεν ανοίξαμε αυτό το κεφάλαιο. Θεωρούμε πως είναι πρόωρο. Δημοσιογραφικά έχει ανοίξει, κάθε Κυριακή βλέπω έναν καινούργιο υποψήφιο. δηλώσαμε ότι δεν θα μπούμε σε μια πρόωρη, άκαιρη προεδρολογία. Έχουμε διαδικασίες και μέσα απ' αυτές θα επιλέξουμε τον υποψήφιό μας. Εμείς δεν ανοίγουμε κεφάλαιο Προεδρικές, θεωρούμε ότι τώρα που καθάρισε το τοπίο και δεν έχουμε εκλογές, έχουμε μπροστά μας μια περίοδο μέχρι το καλοκαίρι να κάτσουμε να δούμε μεταρρυθμίσεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

Με ηχηρή παρέμβαση και ξεκάθαρα μηνύματα προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίαση του έργου του ευρωβουλευτή της παράταξης Λουκά Φουρλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE