Η απάντηση του Χάρη Γεωργιάδη για τις Προεδρικές - «Ο Αβέρωφ ως πρόεδρος του ΔΗΣΥ έχει τον πρώτο λόγο» -ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του Χάρη Γεωργιάδη για τις Προεδρικές - «Ο Αβέρωφ ως πρόεδρος του ΔΗΣΥ έχει τον πρώτο λόγο» -ΒΙΝΤΕΟ

«Θεωρώ ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει τον πρώτο λόγο ως Πρόεδρος του κόμματος για τις επόμενες Προεδρικές εκλογές», ανέφερε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης.

Όντας φιλοξενούμενος στο «Πρωτοσέλιδο», αναφέρθηκε στα διάφορα σενάρια που θέλουν τον Αβέρωφ Νεοφύτου να κατεβαίνει ως υποψήφιος.

Έπειτα πρόσθεσε πως «δεν ανοίξαμε αυτό το κεφάλαιο. Θεωρούμε πως είναι πρόωρο. Δημοσιογραφικά έχει ανοίξει, κάθε Κυριακή βλέπω έναν καινούργιο υποψήφιο. δηλώσαμε ότι δεν θα μπούμε σε μια πρόωρη, άκαιρη προεδρολογία. Έχουμε διαδικασίες και μέσα απ' αυτές θα επιλέξουμε τον υποψήφιό μας. Εμείς δεν ανοίγουμε κεφάλαιο Προεδρικές, θεωρούμε ότι τώρα που καθάρισε το τοπίο και δεν έχουμε εκλογές, έχουμε μπροστά μας μια περίοδο μέχρι το καλοκαίρι να κάτσουμε να δούμε μεταρρυθμίσεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE