Γιαγιά 102 ετών έκανε την 2η δόση του εμβολίου

Γιαγιά 102 ετών έκανε την 2η δόση του εμβολίου

«Για να ελευθερωθούμε από την πανδημία, όπως ελευθερωθήκαμε και το 1940», δήλωσε η ίδια

Περήφανη που έκανε το εμβόλιο δήλωσε η κυρία Αρετή Βούγια από το Πεντάλοφο Κοζάνης που σήμερα έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου, στέλνοντας το μήνυμα της ελευθερίας από τον κορωνοϊό, όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα της ΕΡΤ.

Η κ. Αρετή, πήρε μέρος μαζί με άλλες γυναίκες της Πίνδου, στο έπος του 40. Έζησε πολέμους και στερήσεις, για να μπορεί σήμερα να δώσει το δικό της «μήνυμα ελευθερίας» στους Έλληνες, συμβουλεύοντας όλους να κάνουν το εμβόλιο «για να ελευθερωθούμε από την πανδημία, όπως ελευθερωθήκαμε και το 1940», όπως δήλωσε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE