Επίθεση με βιτριόλι: Στις 14 Οκτωβρίου η απολογία της Έφης – Διακόπηκε η δίκη

Επίθεση με βιτριόλι: Στις 14 Οκτωβρίου η απολογία της Έφης – Διακόπηκε η δίκη

Μπορεί σήμερα (07.10.2021) να επέλεξε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο, αλλά σε μια εβδομάδα, στις 14 Οκτωβρίου, η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου θα πρέπει να είναι εκεί για να απολογηθεί για το έγκλημά της.

Στις 09:00 το πρωί της 14ης Οκτωβρίου, λοιπόν, η 36χρονη Έφη θα σταθεί μπροστά στους δικαστές και το θύμα της για να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να ρίξει, στις 20 Μαΐου 2020, βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Και κυρίως να εξηγήσει το “εσύ ξέρεις γιατί έγινε” που είχε πει στο θύμα της την πρώτη (ουσιαστικά) μέρα της δίκης.

Πηγή: Newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE