Γερμανικά ΜΜΕ: Παραιτήθηκε από πρόεδρος του CDU ο Άρμιν Λάσετ

Γερμανικά ΜΜΕ: Παραιτήθηκε από πρόεδρος του CDU ο Άρμιν Λάσετ

Ο Άρμιν Λάσετ παραιτήθηκε από πρόεδρος του συντηρητικού κόμματος CDU, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Να σημειωθεί ότι δημοσκόπηση για λογαριασμό του γερμανικού δικτύου «ARD» έδειξε ότι, το 51% θέλει κυβέρνηση Σοσιαλδημοκρατών, Ελεύθερων Δημοκρατών και Πρασίνων όπως επίσης και την παραίτηση του εκλεκτού της Μέρκελ από την ηγεσία των Χριστιανοδημοκρατών.

Στο μεταξύ, η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ανέφερε σήμερα ότι θα σχηματιστεί κυβέρνηση πιο γρήγορα από ό,τι μετά τις ομοσπονδιακές εκλογές του 2017. Εκτίμησε δε εμμέσως ότι νέος καγκελάριος θα είναι ο Όλαφ Σoλτς.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργός Δικαιοσύνης: «Καθόλου παρεμβατικός, αλλά συμβουλευτικός ο ρόλος του Ελεγκτικού Συμβουλίου»

Υπουργός Δικαιοσύνης: «Καθόλου παρεμβατικός, αλλά συμβουλευτικός ο ρόλος του Ελεγκτικού Συμβουλίου»

Καθόλου παρεμβατικός αλλά συμβουλευτικός και υποστηρικτικός θα είναι ο ρόλος του Ελεγκτικού Συμβουλίου, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE