The Bachelor: Τα κορίτσια έγραψαν… στίχους και τραγούδησαν στον Αλέξη Παππά - To τραγούδι που έκλεψε τις εντυπώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

The Bachelor: Τα κορίτσια έγραψαν… στίχους και τραγούδησαν στον Αλέξη Παππά - To τραγούδι που έκλεψε τις εντυπώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Στο χθεσινό επεισόδιο του «The Bachelor», ο Αλέξης Παππάς βγήκε ομαδικό ραντεβού με κάποια από τα κορίτσια του ριάλιτι αγάπης.

Οι διαγωνιζόμενες, έπρεπε να γράψουν στιχάκια και ακολούθως να τα τραγουδήσουν στον Bachelor.

Οι συμμετέχουσες έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να αποτυπώσουν στο χαρτί όλα όσα νιώθουν για τον Αλέξη Παππά.

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμα μια φορά η Αθηνά New York, η οποία έγραψε ένα χιπ-χοπ με αναφορές στην αγαπημένη της… φέτα.

Η Αθηνά έκανε θραύση με το ραπ τραγούδι που έγραψε για τον Αλέξη και συνέχισε το ατομικό ραντεβού μαζί του!

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE