The Bachelor: Τα κορίτσια έγραψαν… στίχους και τραγούδησαν στον Αλέξη Παππά - To τραγούδι που έκλεψε τις εντυπώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

The Bachelor: Τα κορίτσια έγραψαν… στίχους και τραγούδησαν στον Αλέξη Παππά - To τραγούδι που έκλεψε τις εντυπώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Στο χθεσινό επεισόδιο του «The Bachelor», ο Αλέξης Παππάς βγήκε ομαδικό ραντεβού με κάποια από τα κορίτσια του ριάλιτι αγάπης.

Οι διαγωνιζόμενες, έπρεπε να γράψουν στιχάκια και ακολούθως να τα τραγουδήσουν στον Bachelor.

Οι συμμετέχουσες έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να αποτυπώσουν στο χαρτί όλα όσα νιώθουν για τον Αλέξη Παππά.

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμα μια φορά η Αθηνά New York, η οποία έγραψε ένα χιπ-χοπ με αναφορές στην αγαπημένη της… φέτα.

Η Αθηνά έκανε θραύση με το ραπ τραγούδι που έγραψε για τον Αλέξη και συνέχισε το ατομικό ραντεβού μαζί του!

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE