Ζητά τη βοήθεια μας η ψευδοαστυνομία - «Τα περισσότερα ναρκωτικά που μεταφέρονται στα κατεχόμενα είναι από τις ελεύθερες περιοχές»

Ζητά τη βοήθεια μας η ψευδοαστυνομία - «Τα περισσότερα ναρκωτικά που μεταφέρονται στα κατεχόμενα είναι από τις ελεύθερες περιοχές»

Ο «διοικητής» της «υπηρεσίας καταπολέμησης ναρκωτικών» Ταρκάν Κιζίλτουγ σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι ποσοστό 80-90% των ναρκωτικών που εντοπίζονται στα κατεχόμενα, μεταφέρονται από τις ελεύθερες περιοχές.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, είπε ακόμα ότι οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν δέχονται οποιανδήποτε συνεργασία για το θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών.

Κάλεσε την Αστυνομία να συνεργαστεί με τα κατεχόμενα για την καταπολέμηση του θέματος.

Ισχυρίστηκε τέλος ότι το ψευδοκράτος αποτελεί ασφαλή προορισμό λόγω μειωμένων εγκλημάτων λόγω ναρκωτικών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE