Δύο οι νεκρές από κορωνοϊό στην αδελφότητα στη Θεσσαλονίκη - Άλλες δυο νοσηλεύονται σε ΜΕΘ

Δύο οι νεκρές από κορωνοϊό στην αδελφότητα στη Θεσσαλονίκη - Άλλες δυο νοσηλεύονται σε ΜΕΘ

Δύο τελικά είναι οι μοναχές - 78 και 63 ετών - που έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην χριστιανική αδελφότητα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της αδελφότητας στη Θεσσαλονίκη, τα θύματα του κορωνοϊού είναι δυο, εκ των οποίων η μια κατέληξε στην Εντατική του νοσοκομείου Σερρών έπειτα απο πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Παπανικολάου και η δεύτερη πέθανε χθες μέσα στην αδελφότητα η οποία ωστόσο είχε ήπια συμπτώματα.

Πριν από περίπου δέκα μερες κατέληξε ακόμη μία ηλικιωμένη αδελφή, απο χρόνια νεφρική ανεπάρκεια και οχι απο κορωνοϊό, οπως ανέφεραν στο protothema.gr, προσωπα της Αδελφότητας.

Δυο ακόμη γυναίκες νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Παπανικολάου με βαριά συμπτώματα της νοσου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE