Δύο οι νεκρές από κορωνοϊό στην αδελφότητα στη Θεσσαλονίκη - Άλλες δυο νοσηλεύονται σε ΜΕΘ

Δύο οι νεκρές από κορωνοϊό στην αδελφότητα στη Θεσσαλονίκη - Άλλες δυο νοσηλεύονται σε ΜΕΘ

Δύο τελικά είναι οι μοναχές - 78 και 63 ετών - που έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην χριστιανική αδελφότητα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της αδελφότητας στη Θεσσαλονίκη, τα θύματα του κορωνοϊού είναι δυο, εκ των οποίων η μια κατέληξε στην Εντατική του νοσοκομείου Σερρών έπειτα απο πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Παπανικολάου και η δεύτερη πέθανε χθες μέσα στην αδελφότητα η οποία ωστόσο είχε ήπια συμπτώματα.

Πριν από περίπου δέκα μερες κατέληξε ακόμη μία ηλικιωμένη αδελφή, απο χρόνια νεφρική ανεπάρκεια και οχι απο κορωνοϊό, οπως ανέφεραν στο protothema.gr, προσωπα της Αδελφότητας.

Δυο ακόμη γυναίκες νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Παπανικολάου με βαριά συμπτώματα της νοσου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE