Ενισχύονται τα εναέρια μέσα στην Πυρκαγιά στην Πάφο - Ακόμη τρία αεροσκάφη στη μάχη

Ενισχύονται τα εναέρια μέσα στην Πυρκαγιά στην Πάφο - Ακόμη τρία αεροσκάφη στη μάχη

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην επαρχία Πάφου το απόγευμα της Παρασκευής (08/10).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου, Ανδρέα Κεττή η πυρκαγιά ξέσπασε μεταξύ των χωριών Νατά με Κελλοκέδαρα, ενώ μαίνεται σε δύσβατη περιοχή και καίγονται ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Στο σημείο έσπευσαν συνολικά εννέα πυροσβεστικά οχήματα, τέσσερα από Π.Υ, τέσσερα από Τμ. Δασών και μία Φ.Π.Μ ναπό το Ταμείο Θήρας) ενώ τα πέντε εναέρια μέσα ενισχύονται με τρία αεροσκάφη του Τμήματος Δασών για την κατάσβεση της Πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.