Υπό έλεγχο η φωτιά στην Πάφο μεταξύ Νατάς και Κελοκεδάρων

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Πάφο μεταξύ Νατάς και Κελοκεδάρων

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μεταξύ των χωριών Νατά με Κελοκέδαρα της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά έκαψε συνολική έκταση περίπου οκτώ εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων.

Επεσήμανε επίσης πως οι δυνάμεις πυρόσβεσης προχωρούν σε πλήρη οριοθέτηση και κατάσβεση εναπομεινάντων εστιών.

Συνολικά, συνέχισε, επιχείρησαν εννέα πυροσβεστικά οχήματα, τέσσερα από την Π.Υ. τέσσερα από το Τμήμα Δασών και μια Φορητή Μονάδα Πυρόσβεσης από το Ταμείο Θήρας, ενισχυμένα από πέντε εναέρια μέσα για κατάσβεση της φωτιάς.

Το έργο της κατάσβεσης κατέστη δύσκολο λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Τα αίτια της πρόκλησης της θα διερευνηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Βολές κατά Χριστοδουλίδη με φόντο την επίσκεψη στο σχολείο Ριζοκαρπάσου

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Βολές κατά Χριστοδουλίδη με φόντο την επίσκεψη στο σχολείο Ριζοκαρπάσου

Σε μια αιχμηρή τοποθέτηση προχώρησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, ξεκαθαρίζοντας το παρασκήνιο γύρω από την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο σχολείο του Ριζοκαρπάσου, όπου φοιτούν Ελληνοκύπριοι μαθητές.

BEST OF TOTHEMAONLINE