Δεν ιδρώνει το αυτί του Μπεργκ ούτε και αγχώνεται – Άλλωστε είναι… μαθημένος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ιδρώνει το αυτί του Μπεργκ ούτε και αγχώνεται – Άλλωστε είναι… μαθημένος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι Ομονοιάτες να κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» λόγω των πολλών χαμένων βαθμών και των μέτριων εμφανίσεων, όμως ο Μπεργκ σε κάθε ευκαιρία δείχνει προς τα έξω την ηρεμία του, αλλά και την… αυτοκριτική του.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας ο Νορβηγός κόουτς επισήμανε την άποψη του για το ποιοι είναι οι λόγοι που το τριφύλλι δεν αποδίδει όπως πέρσι. Είπε χαρακτηριστικά πως αυτό το καλοκαίρι ήταν μεταβατικό λόγω των πολλών τραυματισμών, το «κτύπημα» του κορωνοϊού κατά την προετοιμασία ενώ οι νέοι παίκτες ακόμη δεν αφομοίωσαν τον τρόπο παιχνιδιού.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Ο ΔΗΣΥ σε διαρκή κινητοποίηση

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Ο ΔΗΣΥ σε διαρκή κινητοποίηση

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό, μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνάντησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, στο αεροδρόμιο Λευκωσίας. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στη δημοσιογραφική διάσκεψη του κ. Γκουτέρες, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί στα αποτελέσματα των επαφών του και στα επόμενα βήματα της προσπάθειας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE