Δεν ιδρώνει το αυτί του Μπεργκ ούτε και αγχώνεται – Άλλωστε είναι… μαθημένος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ιδρώνει το αυτί του Μπεργκ ούτε και αγχώνεται – Άλλωστε είναι… μαθημένος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι Ομονοιάτες να κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» λόγω των πολλών χαμένων βαθμών και των μέτριων εμφανίσεων, όμως ο Μπεργκ σε κάθε ευκαιρία δείχνει προς τα έξω την ηρεμία του, αλλά και την… αυτοκριτική του.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας ο Νορβηγός κόουτς επισήμανε την άποψη του για το ποιοι είναι οι λόγοι που το τριφύλλι δεν αποδίδει όπως πέρσι. Είπε χαρακτηριστικά πως αυτό το καλοκαίρι ήταν μεταβατικό λόγω των πολλών τραυματισμών, το «κτύπημα» του κορωνοϊού κατά την προετοιμασία ενώ οι νέοι παίκτες ακόμη δεν αφομοίωσαν τον τρόπο παιχνιδιού.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE