Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Λιοπετρίου

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Λιοπετρίου

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε περιοχή παρά τον φράκτη της Κοινότητας Λιοπετρίου, η οποία φέρεται να τέθηκε κακόβουλα.


 
Σε ανακοίνωση του Τμήματος Δασών αναφέρεται ότι γύρω στις 13.20 το μεσημέρι, σήμερα Κυριακή εκδηλώθηκε πυρκαγιά παρά το φράκτη Λιοπετρίου.

Προστίθεται ότι «η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση και καταλυτική, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο προτού επεκταθεί».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν τρία άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα και δύο άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επίσης ένα πυροσβεστικό όχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE