'Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ κουμέρα μου' - Θρηνεί η Λάρνακα το χαμό της 53χρονης απο κορωνοϊο

'Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ κουμέρα μου' - Θρηνεί η Λάρνακα το χαμό της 53χρονης απο κορωνοϊο

Μηνύματα αποχαιρετιμού στον προσωπικό λογαριασμό της αδικοχαμένης Γιάννας Μίλα απο κορωνοϊο.

Η 53χρονη Γιάννα πάλευε με την Covid-19, το τελευταίο διάστημα και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Προσπάθησε και πάλεψε αρκετά να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Φίλοι, συγγενείς απο τη Γιαλλούσα απο όπου είχε καταγωγή, γέμισαν το facebook με μηνύματα αποχαιρετισμού.

Η Γιάννα κατοικούσε στη Λάρνακα και ήταν αγαπητή, τόσο στην κοινωνία που ζούσε όσο και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα όπου τιμούσε με την παρουσία της , την ομάδα που αγαπούσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE