'Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ κουμέρα μου' - Θρηνεί η Λάρνακα το χαμό της 53χρονης απο κορωνοϊο

'Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ κουμέρα μου' - Θρηνεί η Λάρνακα το χαμό της 53χρονης απο κορωνοϊο

Μηνύματα αποχαιρετιμού στον προσωπικό λογαριασμό της αδικοχαμένης Γιάννας Μίλα απο κορωνοϊο.

Η 53χρονη Γιάννα πάλευε με την Covid-19, το τελευταίο διάστημα και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Προσπάθησε και πάλεψε αρκετά να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Φίλοι, συγγενείς απο τη Γιαλλούσα απο όπου είχε καταγωγή, γέμισαν το facebook με μηνύματα αποχαιρετισμού.

Η Γιάννα κατοικούσε στη Λάρνακα και ήταν αγαπητή, τόσο στην κοινωνία που ζούσε όσο και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα όπου τιμούσε με την παρουσία της , την ομάδα που αγαπούσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE