Τους έκοψαν στο αυτοκίνητο με σκληρά ναρκωτικά, μαχαίρι και ρολό χαλκού - Χειροπέδες σε δύο στην Πάφο

Τους έκοψαν στο αυτοκίνητο με σκληρά ναρκωτικά, μαχαίρι και ρολό χαλκού - Χειροπέδες σε δύο στην Πάφο

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ανέκοψαν χθες βράδυ σε περιοχή της Πάφου, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 38χρονος, με συνοδηγό 37χρονο.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον οδηγό του οχήματος, στην κατοχή του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, ανευρέθηκε στον χώρο αποσκευών περιουσία, όπως ρολό με χαλκό, ένα σύστημα ηλεκτροβαλβίδας κ.ά, για τα οποία οι πιο πάνω δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Επίσης, σε ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ανευρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 8.5 εκατοστών, το οποίο άνηκε στον 37χρονο συνοδηγό.

Στον 38χρονο οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE