Φωτιά σε συνεργείο rapid test τα ξημερώματα – Επί ποδός η Πυροσβεστική

Φωτιά σε συνεργείο rapid test τα ξημερώματα – Επί ποδός η Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 4:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου, ξέσπασε φωτιά σε εξωτερικό χώρο χημείου, όπου υπήρχε συνεργείο για διενέργεια rapid test στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Κίτι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα, όπου κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί ενώ αναμένεται να διενεργηθούν έρευνες για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς.

Σε άλλη περίπτωση επίσης στην Λάρνακα στις 2:20 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού η οποία ήταν σταθμευμένη σε χώρο στάθμευσης εκκλησίας.

Τα αίτια διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE