Συναγερμός στο Δικαστήριο Λεμεσού – Άμεση εκκένωση και κινητοποίηση της Αστυνομίας

Συναγερμός στο Δικαστήριο Λεμεσού – Άμεση εκκένωση και κινητοποίηση της Αστυνομίας

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από συναγερμό στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το πρωί της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, στο σημείο υπήρξαν καπνοί εντός του κτηρίου αναγκάζοντας να προχωρήσουν σε άμεση εκκένωση του.

Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία έσπευσαν στο Δικαστήριο και διενεργούν έρευνες, έτσι ώστε να εντοπιστούν τα αίτια του καπνού.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο έθεσαν φωτιά στην συγκεκριμένη αίθουσα με σκοπό την καταστροφή τεκμηρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.