Συναγερμός στο Δικαστήριο Λεμεσού – Άμεση εκκένωση και κινητοποίηση της Αστυνομίας

Συναγερμός στο Δικαστήριο Λεμεσού – Άμεση εκκένωση και κινητοποίηση της Αστυνομίας

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από συναγερμό στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το πρωί της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, στο σημείο υπήρξαν καπνοί εντός του κτηρίου αναγκάζοντας να προχωρήσουν σε άμεση εκκένωση του.

Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία έσπευσαν στο Δικαστήριο και διενεργούν έρευνες, έτσι ώστε να εντοπιστούν τα αίτια του καπνού.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο έθεσαν φωτιά στην συγκεκριμένη αίθουσα με σκοπό την καταστροφή τεκμηρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.