Συναγερμός στο Δικαστήριο Λεμεσού – Άμεση εκκένωση και κινητοποίηση της Αστυνομίας

Συναγερμός στο Δικαστήριο Λεμεσού – Άμεση εκκένωση και κινητοποίηση της Αστυνομίας

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από συναγερμό στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το πρωί της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, στο σημείο υπήρξαν καπνοί εντός του κτηρίου αναγκάζοντας να προχωρήσουν σε άμεση εκκένωση του.

Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία έσπευσαν στο Δικαστήριο και διενεργούν έρευνες, έτσι ώστε να εντοπιστούν τα αίτια του καπνού.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο έθεσαν φωτιά στην συγκεκριμένη αίθουσα με σκοπό την καταστροφή τεκμηρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE