Συναγερμός στο Δικαστήριο Λεμεσού – Άμεση εκκένωση και κινητοποίηση της Αστυνομίας

Συναγερμός στο Δικαστήριο Λεμεσού – Άμεση εκκένωση και κινητοποίηση της Αστυνομίας

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από συναγερμό στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το πρωί της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, στο σημείο υπήρξαν καπνοί εντός του κτηρίου αναγκάζοντας να προχωρήσουν σε άμεση εκκένωση του.

Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία έσπευσαν στο Δικαστήριο και διενεργούν έρευνες, έτσι ώστε να εντοπιστούν τα αίτια του καπνού.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο έθεσαν φωτιά στην συγκεκριμένη αίθουσα με σκοπό την καταστροφή τεκμηρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE