Δισεκατομμυριούχος Ομονοιάτης θέλει να επενδύσει στο τριφύλλι!

Δισεκατομμυριούχος Ομονοιάτης θέλει να επενδύσει στο τριφύλλι!

Ένα deal που είναι στα… σκαριά και αν ολοκληρωθεί, θα “ταράξει τα νερά” στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, έχει ως πρωταγωνίστρια την Ομόνοια Λευκωσίας!

Όπως έγινε γνωστό, ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας John Christodoulou επέδειξε επίσημα ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτων των μετοχών της Ομόνοιας και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

Η εσωκομματική κρίση στην Πινδάρου δεν αφορά πλέον μόνο το πρόσωπο, που θα διεκδικήσει το χρίσμα, για το 2028. Οι παρεμβάσεις, για στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι φωνές υπέρ της συγκυβέρνησης και το πολιτικό αποτύπωμα της απόφασης της Αννίτας Δημητρίου, ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για την ταυτότητα και την επόμενη ημέρα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE