Δισεκατομμυριούχος Ομονοιάτης θέλει να επενδύσει στο τριφύλλι!

Δισεκατομμυριούχος Ομονοιάτης θέλει να επενδύσει στο τριφύλλι!

Ένα deal που είναι στα… σκαριά και αν ολοκληρωθεί, θα “ταράξει τα νερά” στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, έχει ως πρωταγωνίστρια την Ομόνοια Λευκωσίας!

Όπως έγινε γνωστό, ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας John Christodoulou επέδειξε επίσημα ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτων των μετοχών της Ομόνοιας και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974, η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε βίντεο και μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας ότι η κατοχή μέρους της Κύπρου συνεχίζεται και επαναβεβαιώνοντας τη θέση της για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.