ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρός ο 34χρονος Μάριος - Εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του μετά από σφοδρή σύγκρουση

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρός ο 34χρονος Μάριος - Εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του μετά από σφοδρή σύγκρουση

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου με θύμα τον 34χρονο Μάριο Φωτίου από τον Άγιο Επιφάνιο. 

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 6.15μ.μ. χθες, στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 34χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη. Από τη σύγκρουση, ο 34χρονος, εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 *φωτο αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.