ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρός ο 34χρονος Μάριος - Εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του μετά από σφοδρή σύγκρουση

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρός ο 34χρονος Μάριος - Εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του μετά από σφοδρή σύγκρουση

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου με θύμα τον 34χρονο Μάριο Φωτίου από τον Άγιο Επιφάνιο. 

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 6.15μ.μ. χθες, στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 34χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη. Από τη σύγκρουση, ο 34χρονος, εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 *φωτο αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.