Σάλος με τον τραγουδιστή των Smath Mouth που απειλεί ότι θα σκοτώσει θεατή και χαιρετά ναζιστικά

Σάλος με τον τραγουδιστή των Smath Mouth που απειλεί ότι θα σκοτώσει θεατή και χαιρετά ναζιστικά

τραγουδιστής των Smash Mouth, Steve Harwell, ξέφυγε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συναυλίας στην επαρχία της Νέας Υόρκης το περασμένο Σάββατο.

Σε βίντεο που κατέγραψε χρήστης του TikTok με την ονομασία @doesthisfeelgood ο Harwell φαίνεται να μπερδεύει τα λόγια του, να απειλεί το κοινό και να προβαίνει σε ναζιστικό χαιρετισμό προς τους θεατές.

Το βίντεο έδειξε ότι η μπάντα είχε τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του live στο φεστιβάλ μπίρας Big Sip στο Μπέθελ της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με το nypost.com.

Ο τραγουδιστής έριχνε κάτω τα ποτά του, έβριζε πάνω στη σκηνή, ενώ κάποια στιγμή μάλιστα απείλησε έναν θεατή λέγοντάς του «θα σκοτώσω ολόκληρη την οικογένειά σου, ορκίζομαι στον Θεό».

 

@doesthisfeelgood

the most chaotic show I’ve ever been to #smashmouth #heynow #allstar #shrekisloveshrekislife

♬ original sound - Haley

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE