Του κτύπησε την πόρτα ο θείος του και αυτός τον μαχαίρωσε - Σε σοβαρή κατάσταση ο 35χρονος

Του κτύπησε την πόρτα ο θείος του και αυτός τον μαχαίρωσε - Σε σοβαρή κατάσταση ο 35χρονος

Μεταξύ θείου και ανιψιού η απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στη Λεμεσό το πρωί της Τρίτης 12 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα ο 34χρονος μετέβη το πρωί στο διαμέρισμα του 28χρονου ανιψιού του που βρίσκεται στην πλατεία Σαριπόλου και έπειτα από έντονη λογομαχία μεταξύ τους ο 28χρονος ανέσυρε μαχαίρι και επιτέθηκε στον θείο του δημιουργώντας του μεγάλο και σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά τις 7.00 το πρωί η Αστυνομία κινητοποιήθηκε μετά από πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών από το Μπαγκλαντες και τραυματισμό του ενός προσώπου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη, με τον τραυματισμό του να κρίνεται ως σοβαρός.

Το ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.