Facebook: Νέα προβλήματα λειτουργίας

Facebook: Νέα προβλήματα λειτουργίας

Προβλήματα λειτουργίας αντιμετωπίζει για μια ακόμη φορά το διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Downdetector σημειώνει πως χρήστες αναφέρουν πως το Facebook για μια ακόμη μέρα βρέθηκε αντιμέτωπο με πολλά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή το Facebook, το Messenger και το Workplace κατέρρευσαν για περίπου δύο ώρες, ενώ η εταιρεία αναγκάστηκε να ζητήσει για μια ακόμη φορά συγγνώμη, τονίζοντας ότι αυτή προήλθε από μια ελαττωματική ρύθμιση παραμέτρων, στο δεύτερο περιστατικό μέσα σε μια εβδομάδα κατάρρευσης του παγκόσμιου συστήματος του τεχνολογικού κολοσσού.

«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη σε όποιον δεν μπόρεσε να έχει πρόσβαση στα προϊόντα μας τις τελευταίες δύο ώρες», ανέφερε. «Διορθώσαμε το πρόβλημα και όλα θα πρέπει να επανέλθουν στο φυσιολογικό τώρα».

Σημειώνεται τη Δευτέρα το Facebook ήταν «εκτός σύνδεσης» για περίπου έξι ώρες. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διακοπή, όπου 3,5 δισεκατομμύρια χρήστες έμειναν εκτός των αγαπημένων τους εφαρμογών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE