ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαχαιρωμένος άνδρας μπήκε στα γραφεία της Αστυνομίας - Δέχθηκε επίθεση απο γνωστό του

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαχαιρωμένος άνδρας μπήκε στα γραφεία της Αστυνομίας - Δέχθηκε επίθεση απο γνωστό του

Μαχαιρωμένος εισήλθε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση απο όμοεθνή του.

Το περιστατικό σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται να συνέβη γύρω στις 2:30 κοντά στο Σωματείο ΠΑΟ Προσφύγων. 

Πρόκειται για άνδρας από την Ινδία ο οποίος κατήγγειλε γνωστό του πρόσωπο ότι επιτέθηκε με μαχαίρι μετά από διαφωνία που είχαν.

Μετά την κατάθεση και αρχική αναφορά που έκανε στις Αρχές, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις και περίθαλψη.

Η Αστυνομία άμεσα ξεκίνησε διερεύνηση της υπόθεσης και την έρευνα για εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE