Με safepass και προφυλάξεις οι μαθητικές παρελάσεις

Με safepass και προφυλάξεις οι μαθητικές παρελάσεις

Στη βάση συνεννοήσεων μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Υπουργείου Υγείας θα γίνουν κατ’ εξαίρεση, με έγκριση του Υπουργού Υγείας,  μαθητικές παρελάσεις με την τήρηση συγκεκριμένων υγειονομικών προφυλάξεων.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές/μαθήτριες και φοιτητές/φοιτήτριες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να διαθέτουν Yγειονομικό Πιστοποιητικό (SafePass), όπως αυτό που ισχύει στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Παράλληλα, ο αριθμός των συμμετεχόντων θα περιοριστεί περίπου στο ήμισυ σε σχέση με την περίοδο προ της πανδημίας, στη βάση οδηγιών που έχουν δοθεί στα σχολεία.

Όσο αφορά το κοινό που θα παρακολουθήσει τις παρελάσεις θα πρέπει να διαθέτει Υγειονομικό Πιστοποιητικό (SafePass) όπως αυτό που προβλέπεται στο ισχύον Διάταγμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE