Θρίλερ στη Γλυφάδα: Έκλεψαν το όπλο και 15.000 ευρώ από γνωστό επιχειρηματία

Θρίλερ στη Γλυφάδα: Έκλεψαν το όπλο και 15.000 ευρώ από γνωστό επιχειρηματία

Θρίλερ στη Γλυφάδα με την αρπαγή όπλου από γνωστό επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης.

Ο άνδρας, ειδοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης την Αστυνομία όταν διαπίστωσε πως από το μαύρο Smart που είχε παρκάρει στην οδό Λαζαράκη, άγνωστοι άρπαξαν μια μαύρη τσάντα που περιείχε το όπλο του, μάρκας Glock, και 15.000 ευρώ σε μετρητά.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Γλυφάδας όπου μέχρι αυτή την ώρα δίνει κατάθεση, ενώ έχει ειδοποιηθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας. Όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις απώλειας οπλισμού ο κάτοχος συλλαμβάνεται για πλημμελή φύλαξη ενώ οι πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας κατείχε νόμιμα το Glock.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE