Θρίλερ στη Γλυφάδα: Έκλεψαν το όπλο και 15.000 ευρώ από γνωστό επιχειρηματία

Θρίλερ στη Γλυφάδα: Έκλεψαν το όπλο και 15.000 ευρώ από γνωστό επιχειρηματία

Θρίλερ στη Γλυφάδα με την αρπαγή όπλου από γνωστό επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης.

Ο άνδρας, ειδοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης την Αστυνομία όταν διαπίστωσε πως από το μαύρο Smart που είχε παρκάρει στην οδό Λαζαράκη, άγνωστοι άρπαξαν μια μαύρη τσάντα που περιείχε το όπλο του, μάρκας Glock, και 15.000 ευρώ σε μετρητά.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Γλυφάδας όπου μέχρι αυτή την ώρα δίνει κατάθεση, ενώ έχει ειδοποιηθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας. Όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις απώλειας οπλισμού ο κάτοχος συλλαμβάνεται για πλημμελή φύλαξη ενώ οι πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας κατείχε νόμιμα το Glock.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE