Πάτησαν γκάζι σε δρόμους της Λευκωσίας και πάνε Δικαστήριο - Δεν βάζουν μυαλό οι οδηγοί

Πάτησαν γκάζι σε δρόμους της Λευκωσίας και πάνε Δικαστήριο - Δεν βάζουν μυαλό οι οδηγοί

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από 35χρονο στην περιοχή Έγκωμης.

Ο 35χρονος, ο οποίος οδηγούσε με ταχύτητα 105 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 50, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Επίσης, γύρω στη 1.35 τα ξημερώματα σήμερα, οδηγός ηλικίας 19 ετών, εντοπίστηκε να οδηγεί το όχημα του στην περιοχή Μακεδονίτισσας, με ταχύτητα 91 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 50.

Ο 19χρονος, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE