Πάτησαν γκάζι σε δρόμους της Λευκωσίας και πάνε Δικαστήριο - Δεν βάζουν μυαλό οι οδηγοί

Πάτησαν γκάζι σε δρόμους της Λευκωσίας και πάνε Δικαστήριο - Δεν βάζουν μυαλό οι οδηγοί

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από 35χρονο στην περιοχή Έγκωμης.

Ο 35χρονος, ο οποίος οδηγούσε με ταχύτητα 105 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 50, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Επίσης, γύρω στη 1.35 τα ξημερώματα σήμερα, οδηγός ηλικίας 19 ετών, εντοπίστηκε να οδηγεί το όχημα του στην περιοχή Μακεδονίτισσας, με ταχύτητα 91 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 50.

Ο 19χρονος, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE