Πάτησαν γκάζι σε δρόμους της Λευκωσίας και πάνε Δικαστήριο - Δεν βάζουν μυαλό οι οδηγοί

Πάτησαν γκάζι σε δρόμους της Λευκωσίας και πάνε Δικαστήριο - Δεν βάζουν μυαλό οι οδηγοί

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από 35χρονο στην περιοχή Έγκωμης.

Ο 35χρονος, ο οποίος οδηγούσε με ταχύτητα 105 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 50, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Επίσης, γύρω στη 1.35 τα ξημερώματα σήμερα, οδηγός ηλικίας 19 ετών, εντοπίστηκε να οδηγεί το όχημα του στην περιοχή Μακεδονίτισσας, με ταχύτητα 91 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 50.

Ο 19χρονος, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE