Πάτησαν γκάζι σε δρόμους της Λευκωσίας και πάνε Δικαστήριο - Δεν βάζουν μυαλό οι οδηγοί

Πάτησαν γκάζι σε δρόμους της Λευκωσίας και πάνε Δικαστήριο - Δεν βάζουν μυαλό οι οδηγοί

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από 35χρονο στην περιοχή Έγκωμης.

Ο 35χρονος, ο οποίος οδηγούσε με ταχύτητα 105 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 50, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Επίσης, γύρω στη 1.35 τα ξημερώματα σήμερα, οδηγός ηλικίας 19 ετών, εντοπίστηκε να οδηγεί το όχημα του στην περιοχή Μακεδονίτισσας, με ταχύτητα 91 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 50.

Ο 19χρονος, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE